Taru

Onko nämä harkat, kun T08 on sarjapeli samaan aikaan kentällä?

Kalle ilmoittautui in

Pidetään monarilla jos porukkaa riittävästi...

Hei!
Janne kysyi tilannetta ja tässä se tiedoksi kaikille.
Tämän vuoden tapahtumat tyttöjen kirjanpidon kustannuspaikalla ovat: +1400e (seuran toimintaraha), -220e(HJS talviturnaus), - 130,21e(HelsinkiCup 2019, josta osa kuitattiin jo 2018 toimintarahasta) > jäljellä toimintarahaa 1049,79e.
Seuran toimintarahaa saa käyttää vain pelitoimintaan, ei muuhun.

Varainhankinta: +733,39e (kertymä vuodelta 2018), -71,4 (Hesburger RMK ABC 16.2), -64,45e (Teboil Kivihovi 15.2), +600e (Pääsiäisleirin laskutus pelaajilta) > varainhankinnan saldo 1197,54e.

Janne, mikä on Pääsiäisleirin laskun kokonaissumma? Olisi hyvä tietää mitä on jäljellä sen jälkeen ja mikä on toimintasuunnitelma miten tuo on tarkoitus käyttää.

Sanna

Seuran nettisivuilla tietoa uusista maksuista:

Helena

Huom! Kaikki turnauksen tekoon osallistuvat vanhemmat mukaan! Käydään ohjelmaa ja turnausjärjestelyjä läpi!

(poistettu pelaaja)

Tulkaa turnauspalaveriin paikalle kaikki vanhemmat ketkä vain pääsee. Käydään samalla joukkueen rahatilanne läpi, leirin hintaa ja siihen tarvittavaa varainkeruun määrää.

(poistettu pelaaja) ilmoittautui in

Tuomas tulee

Helena

Ullmax-myynti käynnissä! Onhan kaikki saaneet kuvastot? Tilaukset oltava tehty su 18.3. mennessä.

Ohjeet tilausten tekemiseen löytyy kuvaston välissä olevan tilauslistan takakannesta. Kohtaan 5: "Asiakkaan tiedot" kirjoita oma nimesi ja omat yhteystietosi. Kerää kaikki tilauksesi tähän samaan omaan tilaukseesi ja kerää itsellesi rahat myymistäsi tuotteista. Tilität joukkueelle seuran tilille kerralla kaikki myymäsi tuotteet.
Tilinumero: FI0740060010315675. Viesti: T06 Ullmaxmyynti

Huom! Tehkää siis ensin Ullmaxiin tilaukset ja vasta kun minulta on tullut kuittaus niin maksu. Älkää maksako ennen minulta tullutta viestiä mitään! Jos ohjeet ovat sekavat tai muuta kysyttävää - olkaa minuun yhteydessä!